PraatmetHans.nl – Hans West

Hans-West-Dat-kan-zijn_2014Hans West (M)
coach/trainer/therapeut,
M 06 558 61 554
HansRJWest@Gmail.com .

het leven beoordelen doe je achterwaarts… maar je kunt een leven alleen voorwaarts leven.

Hans-West-tikkie-humor_2014Rond verslavingen benoem ik vaak mijn puberteit waarin ik de zelfkant van de maatschappij wat onderzocht heb (samen te vatten met “heroïne hebt ik niet gebruikt, anders dan moet ik zo’n lange lijst noemen”) en uhhh “ernstig van het leven genoten heb” 😉 tot ik merkte dat dit me tegen begon te houden om verder te groeien. Daarom heb ik de verliezen genomen en heb mij geschoold als fysiotherapeut bij de opleiding Thim van der Laan omdat ik juist hands-on en niet zweverig met mensen aan de slag wilde.

Opgeleid als fysiotherapeut heb ik geleerd om oog te krijgen voor de mogelijkheden van het lichaam. Werk met ademhalingsproblemen, ernstige ziektes als eindstadium CF, COPD & kanker hebben mij geleerd om oog te hebben voor de dingen waar het uiteindelijk om draait.

Hans-West-ernstiger_2014Werken als therapeut/mental coach voor mensen met diverse psychologische problematiek en mensen met verslavingen heeft me geleerd om te kijken naar de manieren waarop wij onszelf in de weg kunnen staan als mens.

Integratieve theorie (Petzold) geeft de theoretische  basis hier onder. Mensen zijn altijd ook onderdeel van hun omgeving dus relaties en relatie coaching zijn altijd onderdeel geweest van mijn therapieën.

Hans-West-geen-vingertje_2014Ik ben niet van het ‘vingertje’ of van de veroordeling, ik leg liever uit zodat mijn klanten hun eigen conclusies kunnen trekken. Integratie, empowerment en begrijpelijkheid om grip te krijgen zijn kernwoorden voor de aanpak, een snufje humor en een leuke powerpoint of webpagina als huiswerk doen de rest.


Beste Hans,
Hartelijk bedankt. Ik heb genoten van de les door jou manier van lesgeven. Zeer boeiend. Hartlijk bedankt en tot volgende week. D.

Als Mental coach ben ik regelmatig ook relatiecoach, want relaties zijn belangrijk in een leven. Soms komen partners mee naar de therapie (gunstig voor de therapie en gunstig voor de relatie) en soms coach ik op de achtergrond, niet alleen om relaties te repareren, soms ook om ze af te ronden met een mogelijk minimum aan “hard feelings”.

Advertentie

0 Comments Post your own

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s